Småskalaprodusentene er våre lokale helter som lager gode råvarer som vi kan nyte.
Fra Hemsegarden Ysteri brukes en vellagret fjellost med mye god smak. Fra Norges kanskje dyktigste økologiske bonde, Heinrich Jung på Flisa, får vi kjøttet som brukes i den gode pepperonien fra Trygve Brovold i Stange. De søte og gode cherrytomatene blir dyrket på Kjær Gartneri i Våle i Re kommune. Løk fra Guldkunrud gård i Stange gir sødme og dybde i pizzaens smak.
Den sprøe, saftige bunnen skyldes det steinmalte melet fra Holli Mølle i Spydeberg, laget av korn fra lokale bønder. Bunnen bakes hos oss.
Vi har gjort det vi kan for at produktet skal smake veldig godt og være ekte.
I designet av innpakningen er miljøvennlige hensyn tungt vektlagt. Vi har redusert bruken av emballasje så mye som mulig, og samtidig laget et innbydende utseende.
Pizzaene finnes bla. hos Ultra og Meny butikkene.
Les mer på www.lokale-helter.no